Ontrava - Seçilmiş Yaşam & İş Haberleri

Haberleşme ve Dergiler Uygulaması
BİLGİ
  • Lisans Ücretsiz
  • Boyut 34.9 MB
  • Sürüm 2.3
  • Dil Türkçe
  • Geliştirici Ontrava Medya ve Teknoloji A.Ş.

Ontrava - Seçilmiş Yaşam & İş Haberleri indir. Haber kategorisindeki bu uygulama iPhone içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Yeni nesil habercilik anlayışını benimseyerek kendine özgü bir çizgide ilerlemeyi amaçlayan Ontrava mobil uygulaması kullanıcılarına güncel bilgiler ışığında haber içerikleri sunmayı başaran kaliteli bir mobil uygulamadır. Uygulama IOS  mobil cihazınıza ücretsiz bir şekilde indiriliyor. 

En fazla 3 dakikada okunabilen iş ve yaşam haberlerini sunan Ontrava mobil uygulaması çıktığı günden itibaren kaliteli bir yayın ortamı oluşturmayı başarmıştır. Tamamen yenilenen mobil uygulamalarımız üzerinden haberleri hızlıca okuyabilir, çok önemli haberler için bildirim olarak alabilir, vaktiniz yoksa daha sonra çevrim dışı okumak için kaydedebilir, karanlık mod özelliğiyle kullanabilir ve günün en önemli gelişmelerini 10 maddede mobil cihazınızdan gündemi takip edebilirsiniz. 

Basılı yayından ziyade ulaşması daha kolay ve masrafsız olan dijital habercilikten sizlerde Ontrava mobil uygulaması ile kolaylıkla faydalanabilirsiniz. Vakit sorununuz varsa otobüste yolculuk esnasında ya da bir kahve molanızda uygulamayı açarak kısa bir süre içerisinde gündemin en önemli konularına göz atabilirsiniz. Böylelikle gerçekleşen olaylar hakkında bilgi sahibi olarak kendinizi geliştirebilirsiniz. Ontrava mobil uygulaması bu konuda sizlere kaliteli bilgi akışı sağlayabilecek başarılı bir uygulama olmuştur. 

Ontrava - Seçilmiş Yaşam & İş Haberleri indir